Perhekonstellaatio

Kurssilaisen palautetta:

”Olen kuullut perhekonstalaatiosta paljon ja näin ensikertalaisena oli kyllä juuri sitä mitä odotinkin. Kiitos sinulle hyvin luodusta ympäristöstä. Oli koko ajan turvallinen olo ja pystyin luottamaan että pidät tilanteet kasassa etkä anna niiden lähteä rönsyilemään.

Oli hienoa tuntea niin syvää ja sukupolvien aikana kertynyttä naisten/siskosten energiaa ja yhteyttä ja saada vapaasti tuntea koko tunnekirjo mikä nousi pintaan. Se oli tuskaista, kaunista, surullista, pelottavaa ja kovin vapauttavaa. Tuntuu että taas pystyn hengittämään vähän syvemmin.

Loppu viikonloppu meni hiljaisuudessa, ei tehnyt mieli yhtään puhua. Syvät prosesseissa jatkuvat vielä varmasti eri muodoissa pitkään mutta arjen nyt jatkuessa tuntuu siltä kun sielu olisi hieman kevyempi. Suuri KIITOS sinulle syvästä päivästä. Niin kuin sanoin sinulle lähtiessä niin teet erittäin arvokasta työtä ja tulen varmasti uudestaan työpajaasi”

 

Seuraavat kurssit:

 

Perhekonstellaatiopäivä 9.6.

La 9.6. kl 10 – 18, Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43,  2.krs, Helsinki

Hinta: 80€ (sis Alv24%)

Osta kurssi täältä.

Perhekonstellaation avulla nousee näkyväksi systeemiset (perhe/sukusysteemit) teemat ja traumat joihin on usein mahdotonta päästä käsiksi millään muulla tavalla, mutta jotka toimivat tukoksina elämässämme. Elämä ei jostakin syystä virtaa, olemme jollakin kummallisella tavalla jumissa vaikka olisimmekin työskennelleet itsemme kanssa jo pitkään. Konstellaation avulla voimme myös lakata kantamasta taakkoja jotka eivät meille enää kuulu, ja vapautua elämän virtaan ja rakkauteen.

Itse konstellaatiotyöskentely on ihan ”klassista” itseään, mutta kohtelen tapahtumaa enemmän seremoniallisesti, mm kutsuen esivanhemmat paikalle rummun kanssa. Kutsun osallistuja myös tietoisemmin ottamaan mukaan intention olla kollektiivisen perintömme parantamisen palveluksessa, ei ainoastaan oman itsensä.

Omalla matkallani perhe/systeemisellä konstellaatiolla on ollut radikaali merkitys ja rooli. Ja on edelleen. Jatkuvasti se avaa minulle uusia, syvempiä näkymiä, auttaa ymmärtämään elämää laajemmasta ja samalla syvemmästä perspektiivistä. Opimme jollakin tavalla solutasolla kuinka yhtä kaikki on, olemme osa yhtä suurta elämän tanssia.

 

Tervetuloa!

 

Kyselyt ja ilmoittautuminen:

kaisa@kaisapeltola.fi
0504802489

[/vc_column_text]