Kokemuksia ja palautetta

(Alkuvoimainen Nainen -kurssit vedän yhdessä Kirsti Kuosmasen kanssa)

Alkuvoimainen nainen: Afrodite – Rakkauden jumalatar:

Minä nautin sieluni pohjasta tästä matkasta feminiinisen ja maskuliinisen voimani tasapainoon. Aluksi oli jumitusta niskassa, mutta se suli tehokkaissa konstellaatioissa ja inquiryssa. Mahtava kollektiivinen henki, rakkauden ilmapiiri ja ilon säteet kaikkien silmissä on parasta mannaa, mitä osaksi voi ihminen saada. Sitä sain kosolti ja kiitän sydämeni pohjasta.” – Jutta Saanila

Toukasta perhoseksi. Sensuaalitaivaat ja sensuaalimaat aukenivat. Elämä rakastelee. Ohjaus on kohtu syntyä, avata siipensä. Kaikki on sallittua ja siinä on turva. Muistan kaukaa osaavani olla sensuaalinen nainen. Kivikautinen keho on se minkä varassa täällä mennään. Mieli hiljeni. Keho pulppusi. Jäljelle jäi elävyys”.


Alkuvoimainen nainen: KALI – Naisen varjoihin kätketty voima:

”Kurssille ilmoittautuessani olin alkanut juuri löytää pitkään piilossa ollutta vihaa ja suuttumusta sisältäni. Halusin päästä tutkimaan noita tunteita ja löytää keinon ystävystyä tunteiden kanssa niin etteivät ne ryöppyä ulos holtittomasti. Halusin muuntaa vihaisuuden voimaksi ja päättäväisyydeksi. Näin tapahtui. Huusin, syljin ja itkin pelkoni ja epäterveet käyttäytymismallini ulos kehostani. Paloin tuhkaksi ja synnyin uudestaan. Jälkeenpäin pystyn sanomaan vain, että mikään ei ole enää niin kuin ennen. Tästä eteenpäin seison vakaasti omilla jaloillani ja kohtaan maailman silmästä silmään, pystypäin. Iso kiitos teille molemmille, viikonloppu oli aivan huikea”

”Löysin juuri ne voimavarat joita olen etsinyt ja kaivannut. Olen etsinyt niitä tahdon avulla, prosessoiden ja pähkäillen, analysoidenkin. Nyt jättäydyin kannettavaksi, uskalsin luottaa teihin ja sainkin tehdä uskomattoman matkan sisimpääni. Sain kohdata vanhat vihani ja raivoni, puhdistautua ja uudistua. ”

“Uskomattoman tiivis, läheinen ja voimakas kokemus ennalta ventovieraiden ihmisten kanssa jaettuna. Täydellinen luottamuksen ja antautumisen kokemus. Vailla pelkoa, epäilyksiä tai häpeilyä. Pystyitte luomaan ainutlaatuisen ilmapiirin, jossa osallistujana oli helppo astua toisaalta halutessa esiin ja jakaa, toisaalta olla ryhmän kannateltavana, ihan rauhassa. Oli tilaa kuunnella teitä, toisia osallistujia ja itseään. Tuijottaa syvälle omaan napaan ja sieluun ja toisaalta kurkistella kiinnostuneena toisten vastaavia. Olette molemmat monella tapaa upeita, lempeitä ja voimakkaita naisia. Ja tuntuu valtavan arvokkaalta että haluatte olla jakamassa tuota voimaa, auttamassa muita löytämään omansa. ”

“The course was amazing process for me. I dealt with the moments which were scary, strongly intensive and at the same time I experienced happiness, fulfillment.  You took care of your clients with amazing heart- open approach and gave each of us what we needed. It was dealt with a flow and you could see each of us as individual person with different challenges and you tremendously gave us support to search/reach what we were looking for. I wont ever ever forget this weekend. I know that it is always nice to get feedback and to see what else can be improved , right ? In this case I might disappoint  you : THE COURSE WAS PERFECT >3Ps . I was born again, thank you”

“Ryhmäytyminen oli huimaa. Iso ryhmä toimi loistavasti ja tarjosi laajan kirjon mahdollisuuksia erilaisten persoonien kautta  itsen tarkasteluun. Noin nopean luottamuksen syntymistä on minun enää vaikea arvioida, kun olen osallistunut useammalle teidän kurssille ja itselläni on luottamus teihin, jolloin voin itse asettua.  Olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Pääsin keholliseen kosketukseen ylikehittyneen pärjääjän kanssa sekä elämäni isoimman trauman äärelle.”

“En ole koskaan kokenut oloani niin turvalliseksi kuin tässä ryhmässä. Se että rakkaus ja lempeys oli koko ajan läsnä, tehtiin mitä tahansa oli todella eheyttävää.”

“Minulle jäi niin paljon asioita kotiin vietäväksi, paljon oivalluksia. Kaunista oli huomata se oma aikuinen ja viisaus mikä itsessä on vaikeissakin tilanteissa. Se oli parantavaa itselle. Oikein iso kiitos siitä. Ja kiitos siitä että koin oloni turvalliseksi. Mikään tilanne itsessä ei ollut haastava koska tiesin että olen turvassa ja että voin nojata teihin koska vaan ja te teette sen lempeydellä.”

“Kokonaisuus oli loistava, en keksi mitään parannusta. Arvostan tosi paljon teidän vetäjien ammattitaitoa, kun piditte kaiken kasassa. Erityisesti noiden esiin nousevien tilanteiden spontaani käsittely oli hienoa, eli yksilö sai käsitellä tilanteensa ja siitä tuli samalla koko ryhmän kokemus. Muutenkin ryhmän luoma energiakenttä toimi ihmeellisellä tavalla ja antoi valtavasti tukea. Turvallisuuden tunne ja luottamus oli koko ajan äärimmäisen suuri.”

“Viikonloppu avasi täysin uuden ymmäryksen omia pelkoja, vihaa ja voimaa kohtaan. Kuinka pelon alta tulee suru, surun alta raivo ja raivon alta puhdas aggressio. Minun voimani. Voimani alta pirskahteli puhdas ilo. Rakkaus itseään ja muita kohtaan. Herkkyys ja haavoittuvuus. Ja kuinka ihanaa oli oivaltaa, että minussa voi olla esillä se herkkä puoli, mutta myös se mieletön voima. Ja kaikki tämä energia on ja liikkuu minussa. Minulla on keho, joka haluaa elää ja liikkua. Tulla nähdyksi. Sallivuus itseään kohtaan. Minulla saa olla tarpeet ja saan apua, kun sitä osaan vain pyytää. Saan olla heikko ja näyttää haavani sekä arpeni. Tulin nähdyksi. Voimani, mutta myös herkkyyteni kanssa. Kaikki se saa olla ja näkyä.  Olette rakkaudellisia voimanaisia ja katselen teitä ihaillen. Ilo ja kyyneleet nousee, kun mietin mllaisen turvan ja huolenpidon annoitte minulle. Annoitte turvallisen paikan näyttää kaiken sen salatun, mitä kannan toisinaan taakkana mukanani.”


Häpeän Alkemia viikonloppukurssi:

“Häpeätyön taika – joku laskeutuneempi nainen, luottavampi, oman kehonsa enemmän omistavampi, ei niin miehiä pelkäävä, maailmalle sensuaalisuudelle avautuvampi,  palasi kotiin. Ja siinä kyljessä kulki pieni kirkassilmäinen lapsi, joka oli saanut osaksi huolenpitoa ja iloa.” 

1 pvn Äiti-workshop:

“Kiitos Äiti-workshopista. Se oli kaunis lahja polun varteen. 

Olin haltioitunut, kuinka sulavasti kulku kävi kohti vanhoja märkiviä häpeähaavoja. Ilmapiiri tuntui turvalliselta alkumetreiltä. Oltiin saman asian äärellä. 

Minua kosketti sinun suoruutesi ja selkeytesi. Tuntui turvalliselta, kun mentiin kipeitä asioita päin kaunistelematta ja lipeämättä helppoihin ratkaisuihin. Alkuluento herätteli hienosti kipupisteitä ja sitten edettiin kokemuksesta toiseen eikä jökötetty analysoimassa. Metodin rehellisyys ja raakuus – positiivisessa mielessä – toimi minulla. Vanhat selitysvankilat ja analyysit kaikkosivat, oltiin syvien kokemuksen äärellä. Sitä juuri kaipasin ja oli helppo hypätä mukaan outoonkin. ” 

Tilaa uutiskirje

Tietoa valmennuksistani ja blogikirjoitukseni suoraan sähköpostiisi.