Paluu paratiisiin – retriitti Portugalissa

Paluu paratiisiin -retriitti Portugalissa 26.3.-3.4.2022

Järjestämme yhdessä Kirsti Kuosmasen kanssa upean naisten retriitin keväisen kukoistavassa Portugalissa, Monte Orada -keskuksessa. Tervetuloa mukaan!

Meille on opetettu, että paratiisi on jossain toisaalla, jopa kuoleman tuolla puolen, eikä ainakaan maan päällä. Sinne pääsevät vain harvat ja valitut. Meidän täytyy ensin kärsiä ja ansaita pääsy sinne. Entäpä jos Äiti Maa – Gaia – on elävä paratiisi ja meillä naisilla on avaimet sinne tässä ja nyt.

Naisen keho on yhtä Äiti Maan kanssa ja portti paratiisiin. Kohtuyhteys avaa yhteyden Gaian ja luonnon syklisyyteen ja ikiaikaiseen tietoon, kollektiiviseen alitajuntaan. Luonnon luonto on transformaatio: syklisyys, syntymä- kuolema- uudelleensyntyminen.

Kevään herätessä , synnymme uudelleen paratiisiin. Olemme viattomia ja uteliaita. Avaudumme syvimmälle kaipuullemme siitä, mitä maailma voisi olla: täynnä runsautta, kukoistusta. Uskallamme olla haavoittuvia ja auki, joka avaa meidät ekstaasille sekä kehossamme että yhteydessä luonnon kanssa.

Me kirjoitamme luomiskertomuksen uudestaan. Me emme synny miehen kylkiluusta vaan Gaian tyttärinä. Palautamme viattomuuteen kaiken, mikä on irti ja vaipunut varjoihin. Uneksimme Gaian unelman tästä planeetasta ja koemme, kuinka se unelma näyttäytyy ainutlaatuisesti jokaisen naisen kautta.

Miten tämä tieto ja kokemus vaikuttaa, käsitykseemme kielestä, tietämisestä, vallasta, voimasta ja kauneudesta. Miten haluamme määritellä ne? Mitä on suora tietäminen, aistillinen tietäminen ja kokeminen? Miltä monimuotoinen kauneus näyttää ja tuntuu itsessä ja luonnossa? Mitä on valta ja vallankäyttö kun se ei perustu ylivoimaan, kilpailuun toisten alistamiseen tai valtapeleihin?

Tämä kurssi on naisille, jotka ovat jo työskennelleet itsensä kanssa ja kykenevät kannattelemaan syväluotaavia prosesseja.

KURSSIPAIKKA

Monte Oradalla on pitkä historia pyhänä paikkana. Nykymuodossaan Monte Oradan retriittikeskuksen toiminta perustuu visioon luonnon, terveyden ja kestävän kehityksen välttämättömyydestä siirtyessämme uuteen aikakauteen.

Upea Oradan kurssikeskus:

https://www.orada.eu

AIKATALUT

Retriitin kesto on 5 päivää la-pe ( 6 yötä) 26.3.- 1.4.2022
Saapuminen Monte Oradaan illalla 26.3
Kurssiohjelma alkaa sunnuntai 27.3 aamulla ja päättyy torstaina 31.3 illalla.
Lähtö Monte Oradasta aamulla perjantaina 1.4.

Retriitin jälkeen voit jäädä viikonlopuksi omatoimisesti tutustumaan Lissaboniin tai lähiseutuihin.

Tämän suunnitelman oletettuna lentoyhteytenä on Finnairin suora lento Helsinki – Lissabon – Helsinki, mutta paikan päälle voi saapua myös muita reittejä pitkin.

HINTA: 1290€ + LENNOT

Sisältää:
Opetus ja ohjaus: 750€
Majoitus ja täyshoito 6x90e = 540€ Monte Orada // maksetaan suoraan Monte Oradalle.

(Referenssinä: tällä hetkellä menopaluu Helsinki – Lissabon– Helsinki on n. 330e)

ILMOITTAUTUMINEN

kirsti@netlife.fi
kaisapeltola@gmail.com

Vahvistat osallistumisesi kurssille 150€ ilmoittaumismaksulla (ei palauteta, paitsi jos koko kurssi peruuntuu)

OHJAAJAT

Kirsti Kuosmanen
Psykoterapeutti
Seksuaalisuus-, rakkaus- ja parisuhdevalmentaja
Tantraopettaja

Lisätietoja Kirstistä täältä

 

Kaisa Peltola
Henkisen kasvun ohjaaja (Holistic Counselor), KTM.

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Tietoa valmennuksistani ja blogikirjoitukseni suoraan sähköpostiisi.