Paluu paratiisiin – retriitti Portugalissa

Tämä retriitti on täynnä!

Paluu paratiisiin -retriitti Portugalissa 2.-8.4.2023

Järjestämme yhdessä Kirsti Kuosmasen kanssa upean naisten retriitin keväisen kukoistavassa Portugalissa, Monte Orada -keskuksessa. Tervetuloa mukaan!


Kevään 2022 Paluu paratiisiin -retriitti oli suuri menestys ja maaginen kokemus niin osallistujille kuin meille ohjaajillekin. Saumattoman yhteyden elävä tanssi ympäröivän luonnon, piirimme ja omaan luontomme kesken oli aivan poikkeuksellista. Jopa säätilat tukivat prosessiamme! Huhtikuussa 2023 matkaamme uudestaan Monte Oradaan ja tällä kertaa olemme vuokranneet kaikki tilat vain meidän käyttöömme.

Meille on opetettu, että paratiisi on jossain toisaalla, jopa kuoleman tuolla puolen, eikä ainakaan maan päällä. Sinne pääsevät vain harvat ja valitut. Meidän täytyy ensin kärsiä ja ansaita pääsy sinne. Entäpä jos Äiti Maa – Gaia – on elävä paratiisi ja meillä naisilla on avaimet sinne tässä ja nyt.

Naisen keho on yhtä Äiti Maan kanssa ja portti paratiisiin. Kohtuyhteys avaa yhteyden Gaian ja luonnon syklisyyteen ja ikiaikaiseen tietoon, kollektiiviseen alitajuntaan. Luonnon luonto on transformaatio: syklisyys, syntymä- kuolema- uudelleensyntyminen.

Miten tämä tieto ja kokemus vaikuttaa, käsitykseemme kielestä, tietämisestä, vallasta, voimasta ja kauneudesta. Miten haluamme määritellä ne? Mitä on suora tietäminen, aistillinen tietäminen ja kokeminen? Miltä monimuotoinen kauneus näyttää ja tuntuu itsessä ja luonnossa? Mitä on valta ja vallankäyttö kun se ei perustu ylivoimaan, kilpailuun toisten alistamiseen tai valtapeleihin?

Työskentelmme kiirettömästi ja nautinnollisesti keholle ja luonnolle avautuen. Olemme mahdollisimman paljon luonnon elementtien äärellä.

Uskomme vahvasti siihen, että juuri me aikuiset naiset olemme tienraivaajia ja avainroolissa uuteen aikaa siirryttäessä. Kautta aikain viisaat, vanhemmat naiset ovat olleet tietäjiä, opettajia, parantajia, vihkijöitä. Johtajia. Meidän kauttamme avautuu ikiaikainen tieto siitä, mikä on hyväksi koko ekosysteemille ja yhteisöille.

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat päästä yhteyteen syvään sielusi ja luontosi tietoon, kohdun tietoon, syvään ikiaikaiseen tietoon ja sitä kautta oman ainutkertaisen hedelmäsi, lahjasi, jota juuri sinun on tarkoitus jakaa maailmalle. Tämä tuo meille suurinta mahdollista täyttymystä elämässä.

 

KURSSIPAIKKA

Monte Oradalla on pitkä historia pyhänä paikkana. Nykymuodossaan Monte Oradan retriittikeskuksen toiminta perustuu visioon luonnon, terveyden ja kestävän kehityksen välttämättömyydestä siirtyessämme uuteen aikakauteen.

Upea Oradan kurssikeskus:

https://www.orada.eu

 

AIKATALUT

Retriitin kesto on 5 päivää la-pe (ja  6 yötä) 2.-8.4.2023
Saapuminen Monte Oradaan perjantaina 2.4. illalla.
Kurssiohjelma alkaa maanantaina 3.4. aamulla ja päättyy lauantaina 8.4. aamiaiseen.
Lähtö Monte Oradasta 8.4. kl 12.

 

HINTA

Opetus ja ohjaus: 1100 €

Majoitukset (Monte Orada, 6 yötä, täysihoito)

Hinta vaihtelee huoneen mukaan, yhden hengen huoneen ollessa kalliimpi:

1 hengen huone 120€ / vrk (2 kpl) (6 x 120€ = 720€)

2 hengen huone 110€ / vrk (5 kpl) ( 6 x 110€ = 660€)

3-4 hengen huone 80€ / vrk (jaettu kylpyhuone) (6 x 80€ = 480€)

 

Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lennot ja yhteiskuljetukset Monte Oradaan ja takaisin eivät sisälly hintaan.

 

ILMOITTAUTUMINEN

kaisapeltola@gmail.com

kirsti@netlife.fi

 

Vahvistat osallistumisesi kurssille 200€ ilmoittaumismaksulla (ei palauteta, paitsi jos koko kurssi peruuntuu)- Maksu täältä

 

OHJAAJAT

Kirsti Kuosmanen
Psykoterapeutti
Seksuaalisuus-, rakkaus- ja parisuhdevalmentaja
Tantraopettaja

Lisätietoja Kirstistä täältä

 

Kaisa Peltola
Henkisen kasvun ohjaaja (Holistic Counselor), KTM.

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Tietoa valmennuksistani ja blogikirjoitukseni suoraan sähköpostiisi.