Paluu paratiisiin – retriitti Portugalissa

RETRIITTI ON LOPPUUNMYYTY

Paluu paratiisiin -retriitti Portugalissa 12.-18.5.2024

 

Järjestämme yhdessä Kirsti Kuosmasen kanssa vielä kerran huippusuositun naisten retriitin alkukesän kukoistuksessa Portugalissa, Monte Orada -keskuksessa.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

 

Kuvat: Johanna Kaisjoki (2022) & Monte Oradan arkisto


Kevään 2022 Paluu paratiisiin -retriitti oli suuri menestys ja upea kokemus niin osallistujille kuin meille ohjaajillekin. 2023 kevään retriitti ylitti korkeat odotukset ja oli vieläkin maagisempi. Jotakin sanomattoman kaunista ja erityistä näillä retriiteillä tapahtuu! Saumattoman yhteyden elävä tanssi ympäröivän luonnon, piirimme ja oman luontomme kesken on aivan poikkeuksellista, välillä jopa käsittämätöntä. Tämän takia päätimme järjestää retriitin vielä uudestaan, kolmannen kerran – ja nyt ihan parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan toukokuun puolessa välissä. Kuten tänä vuonna, meillä on Monte Oradan kaikki tilat kokonaan vain meidän ryhmämme käytössä.

Meille on opetettu, että paratiisi on jossain toisaalla, jopa kuoleman tuolla puolen, eikä ainakaan maan päällä. Sinne pääsevät vain harvat ja valitut. Meidän täytyy ensin kärsiä ja ansaita pääsy sinne. Entäpä jos Äiti Maa – Gaia – on elävä paratiisi ja meillä naisilla on avaimet sinne tässä ja nyt.

Naisen keho on yhtä Äiti Maan kanssa ja portti paratiisiin. Kohtuyhteys avaa yhteyden Gaian ja luonnon syklisyyteen ja ikiaikaiseen tietoon, kollektiiviseen alitajuntaan. Luonnon luonto on transformaatio: syklisyys, syntymä- kuolema- uudelleensyntyminen.

Mitä on suora tietäminen, aistillinen tietäminen ja kokeminen? Miltä monimuotoinen kauneus näyttää ja tuntuu itsessä ja luonnossa? Mitä on valta ja vallankäyttö kun se ei perustu ylivoimaan, kilpailuun toisten alistamiseen tai valtapeleihin? Mikä on mahdollista kun uskallamme luottaa ja liittyä yhteen toisten naisten kanssa?!

Työskentelmme kiirettömästi ja nautinnollisesti keholle ja luonnolle avautuen. Olemme mahdollisimman paljon luonnon elementtien äärellä.

Jokainen retriitti on ainutkertainen, ja nostaa käsittelyyn juuri niitä teemoja jotka ovat siinä hetkessä kyseiselle ryhmälle ja ajankohdalle kaikkein olennaisimpia. Fasilitaattoreina tuemme ryhmän orgaanista prosessia.

Uskomme vahvasti siihen, että juuri me aikuiset naiset olemme tienraivaajia ja avainroolissa uuteen aikaa siirryttäessä. Kautta aikain viisaat, vanhemmat naiset ovat olleet tietäjiä, opettajia, parantajia, vihkijöitä. Johtajia. Meidän kauttamme avautuu ikiaikainen tieto siitä, mikä on hyväksi koko ekosysteemille ja yhteisöille.

 

PORTUGALIN LUONTO TUKEE NAISEUDEN VIRTAAMISTA

Liitämme upean ympäröivän luonnon mukaan työskentelyymme moninaisin tavoin, juhlistaen tulen, veden, maan ja ilman elementtejä. Portugalin ilmapiiri on muhevaa, sensuellia ja maadoittunutta. Portugalissa naiseuden energiat virtaavat luonnollisesti, maa ja luonto tukevat sitä. Luonnon monimuotoisuus ilmentyy rehevänä kukoistuksena, Atlantin valtameren voimana ja jylhinä rantakalliona.

 

TYÖSKENTELY

Retriitillä teemme harjoituksia, joissa voit rauhassa ja turvallisesti laskeutua syvemmälle itseesi ja kehoosi, antautua itsesi syvempää kokemiseen.

Teemme harjoituksia, jotka aktivoivat elämän energiaa ja seksuaalienergiaa, avaten koko kehoa yhä enemmän elämälle ja luovuudelle, ilolle ja nautinnolle. Koet, kuinka naisten piiri toimii sinulle tukena ja turvana. Kannamme syvää haavaa siitä, että toiset naiset ovat kilpasiskoja, että naisiin ei voi luottaa. Tämä on suuri menetys, sillä naiset tarvitsevat syvää naisten välistä yhteyttä. Se tuo meille turvan tunnetta, jota emme saa mistään muualta. Piiri tukee jokaista naista – ja toisaalta, jokaisen naisen oma ainutkertaisuus luo piirin voimaa. Syntyy elävä, ainutkertainen prosessi, jossa jokainen osallistuja on myös prosessin luoja.

 

Tämä retriitti on sinulle, joka haluat päästä yhteyteen syvään sielusi ja luontosi tietoon, kohdun tietoon, syvään ikiaikaiseen tietoon ja sitä kautta oman ainutkertaisen hedelmäsi, lahjasi, jota juuri sinun on tarkoitus jakaa maailmalle – saumattomassa, turvallisessa yhteydessä muiden naisten kanssa.  Tämä tuo meille elämään kuulumisen ja merkityksellisyyden tunnetta tavalla, jonka me naiset olemme täysin unohtaneet.

 

KURSSIPAIKKA

Monte Oradalla on pitkä historia pyhänä paikkana. Nykymuodossaan Monte Oradan retriittikeskuksen toiminta perustuu visioon luonnon, terveyden ja kestävän kehityksen välttämättömyydestä siirtyessämme uuteen aikakauteen.

Upea Oradan kurssikeskus:

https://www.orada.eu

 

AIKATALUT

Retriitin kesto on 5 päivää (ja 6 yötä) su 12. – la 18.5.2024

Saapuminen Monte Oradaan sunnuntaina 12.5. illalla.

Kurssiohjelma alkaa maanantaina 13.5. aamulla ja päättyy lauantaina 18.5. aamiaiseen.
Lähtö Monte Oradasta Lissaboniin 18.5.  kl 12.

 

HINTA

Opetus ja ohjaus: 1450 €

Super Early Bird: 1200 €  / ilmoittautuminen 30.9. mennessä

Early Bird: 1300 € / ilmoittautuminen 30.12. mennessä

Ilmoittautuminen vahvistuu maksamalla 300€ varausmaksu.

Loppuosa sekä majoitus tulevat maksuun maalis-huhtikuussa 2024.

Majoitukset (Monte Orada, 6 yötä, täysihoito)

Hinta vaihtelee huoneen mukaan, yhden hengen huoneen ollessa kalliimpi:

1 hengen huone 130€ / vrk (3 kpl) (6 x 120€ = 720€)

2 hengen huone 115€ / vrk (5 kpl) ( 6 x 110€ = 660€)

3-4 hengen huone 85€ / vrk (jaettu kylpyhuone) (6 x 80€ = 480€)

Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lennot ja yhteiskuljetukset Lissabonin lentokentälle Monte Oradaan ja takaisin eivät sisälly hintaan.

HUOM: Lentojen hinnat ovat merkittävästi halvempia mitä aikaisemmin ne varataan, hinnat jopa moninkertaistuneet matkan lähestyessä!

 

ILMOITTAUTUMINEN

kaisapeltola@gmail.com

kirsti@netlife.fi

 

Vahvistat osallistumisesi kurssille 300€ ilmoittaumismaksulla (ei palauteta, paitsi jos koko kurssi peruuntuu)- Maksu täältä

 

OHJAAJAT

 

Kaisa Peltola
Henkisen kasvun ohjaaja (Holistic Counselor), KTM.

Kirsti Kuosmanen
Psykoterapeutti
Seksuaalisuus-, rakkaus- ja parisuhdevalmentaja
Tantraopettaja

Lisätietoja Kirstistä täältä

 

KURSSILAISTEN KOKEMUKSIA (2023)

 

”Missään en ole kokenut vastaavaa syvästi sielua koskettavaa ja parantavaa naisenergiaa. Kaisa ja Kirsti täydentävät toisiaan poikkeuksellisella tavalla. Aivan kuin he olisivat yhtä (ja näin kyllä olikin). Tämä oli oikeasti ihan käsittämätöntä.  Vaikka retriitillä oli teema ja ohjelma, niin päivät rakentuivat vahvasti intuitiolla ja ryhmän tarpeiden mukaan. Kun on iso joukko vahvaa ja voimakkaasti kokevaa naisenergiaa läsnä, tilanteet muuttuvat. Vaatii ohjaajilta paljon ja ei voi muuta kuin ihailla, kuinka Kaisa ja Kirsti kannattelivat.  Molempien naisten ammatillinen tausta (työ)historioineen, kyky heittäytyä sekä olla läsnä monta päivää. Ei tarvinne avata enempää. Heidän ohjauksessaan jokainen on turvassa ja omia joskus jopa voimakkaitakin tunnekokemuksiaan ei tarvitse pelätä.

Erilaiset meditaatiot, keholliset harjoitukset, piirit ja jakamiset tulevat vaikuttamaan pitkään. Retriitti ja sen anti eivät pääty retriitin päättymiseen. Missään en ole oppinut lyhyessä ajassa näin paljon itsestäni (ja toisilta) kuin retriitillä. Suosittelen kaikille naisille, joille tunteiden kanssa työskentely on entuudestaan jo ainakin hieman tuttua ja jotka haluavat päästä pöllyttämään niitä turvallisesti ja jopa perusteellisesti. Pintaan voi nousta yllättäviäkin asioita ja seurauksena saattaa olla uuden elämän alku. Matkalle kannattaa lähteä avoimin mielin. Elämäni merkityksellisempiä ja samalla merkillisempiä kokemuksia”

🌹

”Kiitos. Tämä oli kokemus, jonka sanoittaminen ei tee sille oikeutta. Tämä oli Kokemus, isolla K:lla. Loitte ja kannattelitte tilaa ja tunnelmaa, jossa jokaisen meistä oli mahdollista kasvaa ja kukoistaa, kukin omalla tavallaan ja yhdessä sekä yhteydessä toisiin. Minulle se kokemus oli yhtä aikaa turvallinen, kevyt ja pyhä sekä uusia ulottuvuuksia avaava.

Paikka, Monte Orada oli taidokkaasti valittu, juuri tälle retriitille täydellinen. Paikallinen energia, luonto ja ruoka täydensivät kokemusta.

Teillä on huikean hieno yhteistyö ja olette todella ammattilaisia. Oli se fiilis, että teiltä löytyi kaikkiin tilanteisiin aina oikeat sanat. Jokainen ohjelman osio täydensi soljuvasti toinen toistaan ja ohjelma oli riittävän vaihteleva. Kiitos kun teette tätä tärkeätä työtä.”

🌹

”Haluan Kiittää teitä vielä sydämestäni syväluotaavasta ja ainutlaatuisesta retriitistä, jonka vaikutuksia mieliparka yrittää jäsentää sanallistettavaan muotoon. Kokemus oli niin monella tasolla tapahtunut ja koko järjestelmän asetuksia hienovaraisesti uudelleen suuntaava, että on todella vaikea saada sille kaikella sanoja, jotka edes jotenkin kuvaisivat koettua.

Minulle retriitin ydin anti oli oman sielullisen olemukseni näkyväksi tuleminen itselleni kokemuksen tasolla, syvän kokemuksellisen ymmärryksen tavoittaminen siitä millainen todella olen ilman haavojen ja häpeän värittämää kuvaa itsestäni – voimakkaana, sielukkaana, naisellisena, viisaana ja kauniina.

Kiitos Kaisa ja Kirsti, olitte molemmat omalla ainutlaatuisella tavallanne minulle joka hetki suora energiamalli, josta ammensin ja ymmärsin niin paljon. Kaikki harjoitukset, meditaatiot, konstellaatiot ja muu olivat tälle energiamallina ololle aivan yltäkylläinen lisä bonus, joka täydensi läsnäolostanne suoraan virtaavaa tietoa konkretian tasolla. Rohkaisitte ja selkiytitte minua tavassanne olla ja ilmentyä
olemaan luonnollisesti oma itseni”

🌹

”Viikko oli kuin ikiaikaisella viisaudella täytetty lähde, jossa minua kylvetettiin ja kannateltiin. Siinä lähteessä oli kaikki. Vaikka kävin läpi voimakkaita ja pelottaviakin asioita, en pelännyt hetkeäkään, että pääni painuisi pinnan alle. Olin kannateltu ja viikkoa leimasi hyvin vahva kuulumisen tunne.

Päivien kulku oli suunniteltu hienosti, harjoituksia/ohjelmaa ja omaa aikaa oli sopivassa suhteessa. Ohjelma, paikka, sen ilmapiiri, ihana ruoka, luonto, ihana ryhmä ja turvallinen ja ammatillinen ohjaus kaikki tukivat hyvinvointiani ja sitä, että saatoin heittäytyä elämän virtaan. Harjoitukset ja meditaatiot olivat ihanan lempeitä, mutta herätteleviä. Ne saivat minussa liikkeeseen suuret parantavat voimat, joita en tiennyt itsessäni olevankaan. Ja itse asiassa ymmärsin, että olen osa suurempaa voimaa.

Viikon aikana minulle todeksi tulivat Rumin sanat:

” You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean, in a drop.”

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Tietoa valmennuksistani ja blogikirjoitukseni suoraan sähköpostiisi.