Äitilinja ja ylisukupolvisen kohtuyhteyden eheyttäminen

KONSTELLAATIORETRIITTI NAISILLE:

Ylisukupolvisen kohtuyhteyden eheyttämien

 

Vihdoinkin tämä suosittu ja erityisen vaikuttava prosessi kiireettömänä, luonnonläheisenä retriittinä!

Vain 12 naista mahtuu mukaan.

 

Kohtu-teeman syvyys alkoi todella avautumaan minulle joitakin vuosia sitten, ja pikku hiljaa olen alkanut ymmärtämään sen aivan perustavaa laatua olevan merkityksen ei ainoastaan naisten omalle hyvinvoinnille naisina ja äiteinä, vaan myös kollektiivisesti: on kyse myös tiedosta ja syvän tiedon välityksestä jota ilman olemme kulttuurisesti hukassa.

Nainen kantaa kohdussaan muistia siitä, minkälaista on ollut elää naisena sukupolvien takaa. Muistia ja tietoa elämästä. Tämä muisti aktivoituu kuukautisten alkaessa, ja silloin nuori nainen tarvitsisi toisten naisten tukea ja naiseuden syvää tietoa – niin kuin me naiset tarvitsemme koko elämämme läpi – yhteyttä naisiin, naispiireihin, luontoon. Ilman tätä vanhempien naisten tarjoamaa kohtuyhteyttä emme liity äitiketjumme ja naisten kohtulinjaan.

Ensimmäinen askel on havahtua siihen, että tämä on tärkeää – ja että haluaa lähteä vahvistamaan ja eheyttämään kohtuyhteyttään. Tällöin jo heti huomaakin, että ei se olkaan niin helppoa. Se ei ole helppoa, koska kannamme kohdussamme monenlaisia traumoja menneestä – ja toisaalta, kohdun välittämä tieto ja voima on väkivalloin häpäisty ja tukahdutettu.

Yleisellä tasolla voidaan todeta, että suomalaisen naisen äitilinjan elinvoimaisuus on syvästi tukossa, eikä naiseuden alkuvoima virtaa. Tästä on seurauksena irrallinen, voimaton olo, jopa erilaiset sairaudet. Tuntuu, että elämä ei kanna, omia unelmiaan tai kutsumustaan ei pysty toteuttamaan.

Tässä työpajassa käsittelemme kohtuyhteyttä ja kohtumuistia suoran äitilinjamme kautta – mitä olemme perineet? Kun traumat ja pelot avautuvat, alkaa voima ja tieto virrata.

Kun ryhmä naisia antautuu tämän teeman äärelle, voimme vapauttaa naiseuden alkuvoimaa myös koko kollektiivisesta kentästämme. Ja samalla opimme yhdessä elämän syvää tietoa.

Paikka:

Villa Solhaga, Förby, Petun saari Lisätietoja

Villa Solhaga itsessään on kuin luotu naiseuden teemojen äärellä työskentelyyn. Kotoisa ja turvallinen tunnelma, taivaallinen kehoa hyväilevä kasvisruoka sekä kukoistava luonto kannattelevat prosessiamme kuin suuri kohtu.

Saapuminen keskiviikkona kl 18

Lopetus sunnuntaina kl 16

 

HINTA

Ohjaus 350€ (sis alv 24%) // Kaisa Peltola

Majoitus ja ruoka 288 € (4 X 72€) // Villa Solhaga (laskutetaan erikseen)

Yhteensä 638€  (osamaksu mahdollinen)

Varmistat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 70€ (ei palauteta paitsi sairastapauksessa) Maksa tästä 

Loppumaksu: Maksa tästä

Kurssilaisten kokemuksia prosessista:

”Minulla ei vieläkään löydy kunnolla sanoja sille, mitä viikonlopun aikana tapahtui ja mikä alkoi elää minussa. Sen tiedän, että nyt minussa virtaa voimakkaana rakkaus: lepään siinä virrassa päivittäin, jaan sitä muille, annan sen nousta ja nautin. Huikea tunne! Uutta kohti olen menossa, tunnen sen luissani, mutten tiedä vielä sen tarkemmin – ja tällä kertaa se ei haittaa. En yritäkään ratkaista, ei oikeastaan edes kiinnosta, sillä tiedän sen kyllä, kun hetki on oikea. Luotto elämään ja ohjaukseen on vahvempi kuin koskaan”.

”Täällä ihan konkreettisesti äitisuhteeseen laskeutui rauha, kun kohtasimme konstellaatioviikonlopun jälkeen. Rakkaudellisuus ja hyväksyntä. Itsellä on halu nyt kurottaa vahvasti elämää kohti, vaikka vanhat möröt välillä muistuttaa itsestään. Lantio elää ja paukkuu. Vaatii joka päivä pyöritystä ja tanssia. Ikäänkuin kutsuu pitämään saavutettua elinvoimaa ja pyhyyttä yllä, kun on päässyt sen makuun. Myös elämäntehtävä Äiti Maan parissa kutsuu, vaikken muotoa tiedä vieläkään. ”

”Viikonloppu tuntui erityisen tärkeältä ja nyt on ollut kaipuu naisten piiriin ja yhteyteen naisten kanssa (mitä päivittäisessä elämässä on melko vähäisesti). Eräässä konstellaatiossa mulle tuli huima kokemus siitä, kuinka mahtavaa on se, ettemme ole pelkästään ihmisiä, vaan meillä on myös kohtu ja olemme naisia. Se tuntui ihan valtavan iloiselta ja huojentavalta uutiselta siinä ja nyt täällä normiarjen puolella hiukan avautunut ajatus, että kohtuyhteydellä ja läsnäololla nimenomaan naisena maailmassa on merkitys. Ehkä sen avulla luodaan maailmaan rauhakin?”

Lämpimästi tervetuloa!

 

kaisa.peltola@gmail.com // 0504802489

 

Villa Solhaga:

 

 

Perhekonstellaatiosta:

Nykyihminen on voimaton, koska on menettänyt yhteyden esivanhempiinsa. Perhekonstellaation avulla nousee näkyväksi systeemiset (perhe/sukususteemit) teemat ja traumat joihin on usein mahdotonta päästä käsiksi millään muulla tavalla, mutta jotka toimivat tukoksina elämässämme. Elämä ei jostakin syystä virtaa, olemme jollakin kummallisella tavalla jumissa vaikka olisimmekin työskennelleet itsemme kanssa jo pitkään. Konstellaation avulla voimme myös lakata kantamasta taakkoja jotka eivät meille enää kuulu, ja vapautua sukupolviketjujen kautta virtaavaan rakkauteen ja elinvoimaan. Omalla matkallani perhekonstellaatiolla on ollut radikaali merkitys ja rooli. Ja on edelleen. Jatkuvasti se avaa minulle uusia, syvempiä näkymiä, auttaa ymmärtämään elämää laajemmasta ja samalla syvemmästä perspektiivistä. Opimme jollakin tavalla solutasolla kuinka yhtä kaikki on, olemme osa yhtä suurta elämän tanssia.

Tilaa uutiskirje

Tietoa valmennuksistani ja blogikirjoitukseni suoraan sähköpostiisi.