Tulevat kurssit ja tapahtumat

Äiti Luonto sinussa / Miniretriitti

Perjantai 29.6. kl 17  – sunnuntai 1.5. kl 17

Paikka: Villa Solhaga, Petun saari, Förby

http://www.villasolhaga.fi/

Retriitin hinta: 340€ (sis Alv24%)
Sis majoituksen ja herkullisen kasvisruoan

Osta kurssi täältä

Aktivoi ja vahvista Äiti-energiaasi ja luontoyhteyttäsi!
Huolimatta siitä, oletko biologisesti äiti, jokainen nainen ilmentää myös äitienergiaa. Väkevä yhteys luontoon – kaikkien äitien äitiin, ÄIti Maahan vahvistaa tätä yhteyttä, jota ilman jäämme epäkypsiksi. Itse koen ÄIti-energian jollakin tavalla Aikuisena KokoNaisena – kaikkien erilaisten feminiinisten osien integroituneena olemuksena.

Kun sisäinen äitimme on kotona, myös sisäinen lapsemme voi olla vapaa ja luova – äitienergia ei tarkoita leikkisyydestä luopumista ja tylsyyttä – päin vastoin, se mahdollistaa sitä! Äiti-energian hoivaava ja ravitseva aspekti ravitsee meitä itseämme, läheisiämme ja ympäristöämme.

Sydämen energiana äiti-energia on syvintä myötätuntoa ja rakkautta ja kuvataan usein kultaisena väriltään.

Kurssin jälkeen tunnet itsesi kokonaisemmaksi, itsenäisemmäksi, aikuisemmaksi, rakastavammaksi. Saumattomaksi osaksi tätä jumalaista planeettaa, Äiti Maata ja elämää itseään.

Tutkimme teemaa seuraavista näkökulmista:

Äiti arkkityyppinä

Oma ”Äitilinja”
Tällä kurssilla painopiste ei ole ensisijaisesti terpiassa eikä traumoissa, vaan avautumisessa ja aktivoinnissa. Teemme kuitenkin lyhyen katsauksen oman äitisuhteeseen ja oman suvun naisiin, voimavaroihin ja kipupisteisiin – tietoisuudesta ja hyväksynnästä käsin. Hyväksymme itsemme osaksi sukumme naislinjaa. Pystymme kulkemaan vapaasti omaa tietämme vasta kun kunnioitamme vanhempiamme ja esivanhempiamme.

Eeva & Lilith & Aatami -arkkityypit:
Kevään työpajoissa tämä dynamiikka on osoittautunut aivan keskeiseksi naisen itsenäistymisprosessissa: ilman Lilith-arkkityypin ilmentämää alkuvoimaa ”Eeva” ei nouse täyteen voimaansa ja itsenäisyyteensä, henkiseen aikuisuuteensa. Tämän yhteyden myötä, olemme valmiita aidosti ja tasavertaisesti kutsumaan mukaan ”Aatamin”, eli maskuliinin. Ensin sisäisesti, sitten ulkoisesti.

Luontoyhteys ja shamaanimatkat:
Solhagan upea luonto kannattelee kaikkea työskentelyämme, ja vietämme myös aikaa luonnossa, aktivoiden luontoelementtejä ja luontoyhteyttä itsessämme.
Rumpumatkan alisiin
Opettelemme ”Keskisen” matkailua, eli mitenkä tehdä shamaanimatkaa luonnossa kulkien.

Kaikki työskentely on hyvin kehollista ja tietoisuudesta käsin tapahtuvaa.

Metodeina mm:
– Erilaiset meditaatiot
– Inquiry ja jakaminen
– Konstellaatioharjoitukset
– Syvähengitysmatka
– Shamaanimatkat

Aika:
Aloitus: perjantai 29.6. kl 18
Lopetus: sunnuntai 1.7. kl 17

 

Häpeän Alkemia viikonloppuintensiivi naisille 25.-27.5.

Perjantai 25.5.  kl 18.30 – Sunnuntai 27.5.  kl 16

Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, Helsinki

Hinta: 270€ (sis Alv24%)

Osta kurssi täältä 

Viikonloppukurssilla on mahdollisuus syventyä rauhassa, ajan kanssa prosessiin, joka johtaa haavoittuvuuden ja pelon kohtaamisen kautta omaan alkuvoimaan ja uskallukseen astua esiin omana itsenään. Läheisyyden pelosta avoimuuteen ja rohkeuteen kohdata toinen ihminen juuri sellaisena kuin on. Lue lisää täältä

Konstellaatiotyöpaja 9.6.

Lauantai 9.6. kl 10 – 18

Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, Helsinki

Hinta: 80€ (sis Alv24%)

 Osta kurssi täältä.

Perhekonstellaation avulla nousee näkyväksi systeemiset (perhe/sukusysteemit) teemat ja traumat joihin on usein mahdotonta päästä käsiksi millään muulla tavalla, mutta jotka toimivat tukoksina elämässämme. Elämä ei jostakin syystä virtaa, olemme jollakin kummallisella tavalla jumissa vaikka olisimmekin työskennelleet itsemme kanssa jo pitkään. Konstellaation avulla voimme myös lakata kantamasta taakkoja jotka eivät meille enää kuulu, ja vapautua elämän virtaan ja rakkauteen. Lue lisää täältä!  

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna